Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι top 10 ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2012!

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Lonely Planet δημιούργησε μία λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για το έτος που διανύουμε.Και εμείς σας την παρουσιάζουμε!

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο



Πάντα το Λονδίνο ήταν στους τοπ ταξιδιωτικούς προορισμούς,αλλά φέτος έχετε ένα λόγο παραπάνω να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Αγγλίας.Αυτός είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες.Συνεπώς η πόλη θα είναι πιο αναβαθμισμένη και θα έχει αναμορφωθεί.Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε μουσεία και γκαλέρι.Το πιο εντυπωσιακό είναι μία βόλτα από τη γέφυρα Tower Bridge!

Μουσκάτ, Ομάν


Το Ομάν ανανεώνεται για να προσελκύσει πολλούς τουρίστες. Τα εντυπωσιακά μουσεία,τα αξιοθέατα και τα θέρετρα του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών τουριστών!Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας!

Bangalore, Ινδία


Νόστιμη κουζίνα,κουλτούρα και ζωντανοί κάτοικοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πόλης.Το νέο μετρό της πόλης σίγουρα θα διευκολύνει τις μετακινήσεις σας.Αξίζει να την επισκεφτείτε!

Καντίθ, Ισπανία 

Το Καντίθ χρήστηκε ως η Ιβηρο-αμερικανική πρωτεύουσα για το 2012!Σίγουρα δεν έχει τον πληθυσμό της Σεβίλλη και της Κόρδοβα αλλά είναι μία πόλη που ενσαρκώνει πλήρως την ανδαλουσιάνικη ζωή!Κάθε χρόνο γίνεται ένα 10ημερο καρναβάλι που αξίζει να απολαύσετε!

Στοκχόλμη, Σουηδία



Η πρωτεύουσα της Σουηδίας φαίνεται να είναι στα καλύτερά της!Κοσμοπολίτικη,εναλλακτική προσκαλεί και φέτος χιλιάδες τουρίστες.Το νησί Sodermalm είναι από τα μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος.Αξίζει να απολαύσετε και τα εντυπωσιακά πάρκα του Djurgarden.

Γκιμαράες, Πορτογαλία


Η πόλη βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Πορτογαλίας.Η παλιά πόλη αποτελείται από μεσαιωνικά κτήρια με κεραμοσκεπές,αρχοντικά παλάτια και από ένα επιβλητικό κάστρο!Φέτος είναι η καταλληλότερη χρονιά για να την επισκεφτείτε καθώς είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2012.

Σαντιάγκο, Χιλή 


Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αλματώδη ανάπτυξη σε πολλούς τομείς(αθλητισμός,πολιτισμός).Αξίζει να δείτε τα νέα εντυπωσιακά μουσεία.Η νόστιμη κουζίνα και η υπέροχη νυχτερινή ζωή,σε συνδυασμό με τα εγκαίνια φέτος του μεγαλύτερου κτηρίου στην Ήπειρο(70όροφο,Torre Gran Costanera) αποτελούν και άλλους λόγους για να την επισκεφτείτε!

Χονγκ Κονγκ, Κίνα


Η θεατρική και η μουσική σκηνή είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες και πλούσιες, όπως και οι άλλες μορφές τεχνών.Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές για πεζοπορία στα πιο εντυπωσιακά μονοπάτια της Ασίας!Δεν πρέπει όμως να παραλείψετε να δοκιμάσετε φαγητό σε μερικά απο τα 11.000 εστιατόρια της πόλης!

Ορλάντο, ΗΠΑ

Στο Ορλάντο φέτος φιλοξενήθηκε το nba all star game και μόνο γ΄αυτό το λόγο απότελει ένα απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2012.Αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός συνοδεύεται από πολλά events και celebrities.Οι περισσότεροι δεν θα παραλείψουν τα μεγάλα πάρκα,τα μπαρ και τα ετερόκλητα εστιατόρεια!

Darwin, Αυστράλια

Με μία ανανεωμένη νυχτερινή σκηνή,πλούσιες αγορές,εστιατόρια,και παγκόσμιες ζώνες άγριας φύσης, η πόλη Darwin αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Αυστραλίας.Αξίζει να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα του Τίμορ και μία βόλτα στην αγορά τροφίμων Mindil Beach Sunset Market.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 B-MATES All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.