Τρίτη 17 Απριλίου 2012

THE WALKING DEAD

     Κριτική:            


Σειρά αμερικανικής παραγωγής του 2010.Η ταινία αποτελεί μια δημιουργία του Frank Darabont
ο οποίος είναι γνωστός για αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων:Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ (1994) ,Το πράσινο Μίλι (1999)  ,The Mist (2007) !
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σειρά αυτή συμμετέχει η  Sarah Wayne Callies γνωστή ως η τηλεοπτική γιατρός στην σειρά Prison Break.

Υπόθεση: Ξυπνώντας σε ένα άδειο και έρημο Νοσοκομείο, μετά από βδομάδες ευρισκόμενος σε κώμα, ένας Σερίφης Rick Grimes (Andrew Lincoln) συνειδητοποιεί και ανακαλύπτει ότι είναι απελπιστικά μόνος. Ο Κόσμος όπως τον ήξερε έχει χαθεί μετά από μια επιδημία που μετέτρεψε τους περισσότερους σε Ζόμπι.  
Γενική άποψη:
Στα υπέρ της ταινίας φυσικά συγκαταλέγονται τα υπέροχα σκηνικά αλλά και τα ειδικά εφέ.Τα ζόμπι φαίνονται αληθινά ενώ και οι ηθοποιοί αναπαριστούν υπέροχα τον ρόλο τους με άφθονες στιγμές δράσης σε κάθε επεισόδιο (αμέτρητα πιστολίδια καθώς επίσης και ενα πλήθος από κατεστραμμένα κτήρια και αυτοκίνητα).Ωστόσο η ταινία παρουσιάζει μια στασιμότητα στα μισά του 1ου κύκλου διότι η πλοκή δεν προχωράει.Ένα από τα μειονεκτήματα της σειράς είναι επίσης ότι ο ιός (αν πρόκειται για ιό) δεν μας αναφέρει πώς προήλθε.Η σειρά επίσης έχει και άλλα μειονεκτήματα τα οποία θα τα ανακαλύψετε και μόνοι σας.Συνοψίζοντας η ταινία είναι ιδανική για τους λάτρεις της δράσης και αξίζει να την τσεκάρετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 B-MATES All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.